Как да пазаруваме

В corgif-card.com се стараем да предлагаме красиви и стилни поздравителни картички, покани, както и много  рекламни подаръци , които вие да избирате бързо, без  губене на време и едновременно с  това, да разчитате изцяло на нашата коректност и експедитивност. Целият сайт е изграден така, че само за няколко минути да можете да изберете съответния артикул, да го надпишете, да се възползвате от подбрани от нас поздравителни текстове за различните празнични поводи, да ни изпратите дори снимка или лого, които да гравираме върху подаръка ви. Доставката и плащането отнемат също изключително малко време и не ви се налага да провеждате досадни телефонни разговори или да правите имейл регистрация.След  само споменатите вече няколко минути прекарани на сайта ни, вие можете да бъдете напълно спокойни, че избраният от вас изискан подарък ще бъде опакован със стил и ще достигне до получателя навреме .

Поздравителни картички

За да бъдем максимално полезни на клиентите си при техния избор, сме разделили поздравителните картички  в категории в зависимост от конкретния повод. След като изберете картичката, поръчването става лесно и бързо. Основните стъпки са следните:

1. Написвате Вашето лично поздравление в маркираното за това поле или избирате, ако желаете, едно от нашите поздравления. На този етап, може да променяте шрифта, размера му, както и да прочетете краткото описание за самата картичка, размерите й и използваните материали.

2. Изберете вариант от предложените пликове, като имате предвид, че всеки плик, който виждате е направен спрямо размера на вече избраната картичка.

3. Изберете третата колонка с данни на получателя и добавете, ако има още нещо допълнително. Натиснете „Поръчка“ най-долу на екрана.

4. Следвайте лесните стъпки за попълване на лична информация, доставка и начин на плащане.

Забележка:   За поръчвване на по-голям брой ръчно изработени картички и такива, които изискват персонализиране, молим  да се свържете с нас на +359 2 417 03 57 или на имейл corgif@corgif.com.

 

Рекламни подаръци

Поръчката на рекламни подаръци от Corgif-card.com  става много лесно. Клиенти могат да избират между следните варианти:

1. Могат да закупят представените готови рекламни подаръци, гравирани с нашето лого. След направения избор, следва поръчката и плащането. Клиентите трябва само да попълнят личната информация, адреса за доставка и начина на плащане.

2. Клиенти които харесват наши дизайни, но искат те да са украсени с различно лого или послание също ще останат задоволени. Те  могат  да използват вградения ни инструмент за прикачване на файлове или просто да напишат посланието си, и ние ще го добавим на място на нашето. (Забележка: гравирането струва допълнително.)

3. Клиенти могат да поръчат гравиране на рекламните  подаръци, предложени в  Corgif-card.com по изцяло собствен дизайн. В такива случаи, молим да се свържете с нас на тел +359 2 417 03 57или на имейл corgif@corgif.com за да получите повече информация.