Мисия

МИСИЯ

Нашата основна цел е да предлагаме такива поздравителни картички, покани и рекламни сувенири, които да се харесват на клиентите ни. Corgif-card.com не е масов производител, артикулите са предназначени единствено и само за клиентите му. Стремим се, всичко произведено с марката на Corgif-card.com, да доставя естетическо удовлетворение и радост на клиентите ни. Очакваме, хората да са доволни и усмихнати, когато избират продуктите ни. А, ако нашите продукти пораждат положителни емоции в клиентите ни, убедени сме, че и те, на свой ред, ще зарадват хората, но които правят подарък. Ние ви предлагаме да се чуствате радостни и щастливи, когато се докосвате до произведенията с марката Коргиф!

За нас е много важно качеството на предлаганите артикули. Ето защо, всички те са по дизайнерски проекти, изработени са ръчно, гравирани са с лазер и са истински произведения на изкуството.

Безкомпромисни сме по отношение на перфектното обслужване на всеки наш клиент. Нашият клиент трябва само да направи своя избор, всичко останало е наша грижа.

Надяваме се, че изборът на наш продукт ще достави на нашите клиенти, толкова удоволствие, колкото на нас, докато сме го създавали.