Директен сувенирен печат


Рекламните материали са популярен метод за комбиниране на популяризирането и функционалността. За разлика от други видове реклама, можете да сте сигурни, че всеки ще има позитивна интеракция с Вашия бранд и бързо ще се научи да го асоциира с нещо полезно. 


Можете да видите някои подбрани от нас модели химикалки и тефтери на нашия сайт. Всички видими цени включват един брой от артикула, печат и ДДС, така че е нужно само да ни изпратите кой модел и какъв печат желаете, а ние ще свършим всичко останало. В зависимост от количество, ще бъдат прилагани и допълнителни отстъпки.

Ако пък искате Вие да осигурите артикулите, ние ще се радваме само да добавим печата.


Технологията директен UV печат е подходяща за много видове повърхности и сме имали удоволствието да брандираме и персонализираме много видове артикули, включително: 

-Запалки

-Флаш памети

-Ключодържатели

-Дървени кутии за вино и чай

-Визитници

-Свещи

-Карти за достъп

Независимо дали искате утвърдени рекламни материали или нещо по-нестандартно, ние ще можем да сме Ви полезни.

 

В долните таблици можете да видите ориентировъчни цени за печат върху бял и цветен текстил. Цената на всяка поръчка се изчислява отделно на база файл за печат и разходът на мастило нужен за него. Възможно е да има голяма разлика в цената на две изображения с един и същ размер, в зависимост от това колко запълнено е всяко, така че ако имате конкретен проект, най-добре е да ни го изпратите и да получите точна цена. 


Цени печат бял текстилЦени печат цветен текстил